Vi använder kakor ("cookies") på den här webbplatsen. Vårt mål är att alltid visa dig det innehåll som du verkligen är intresserad av, för att du ska få den bästa tänkbara upplevelsen på webbplatsen. Genom att du klickar på ”Acceptera kakor” kan vi fortsätta ge dig den bästa upplevelsen och anpassa innehållet till vad som är relevant för dig. Du kan självklart ändra dina inställningar när som helst.
Läs vår Integritetspolicy för mer information.

Bli franchisetagare

Baked & Grilled expanderar ständigt!

Vill du bli en del av Baked & Grilled familjen?

Som franchisetagare hos oss ser vi till att du får alla verktyg du behöver för att starta upp din verksamhet. Vår centrala inköpsorganisation förhandlar priser för hela kedjan så att du och dina franchisekollegor får så bra marginaler som möjligt.

Vi erbjuder alla nya franchisetagare utbildning i ekonomi, service och råvaruhantering, men också andra löpande utbildningar som gagnar dig och din personliga.Marknadsföring är viktigt för oss och något vi satsar mycket på. Här får du stöttning av vår centrala marknadsorganisation som hjälper dig att kommunicera ut ditt budskap och att aktivera din restaurang.

Alla våra franchisetagare träffas kontinuerligt i mindre konstellationer för att byta erfarenheter med varandra och för att utveckla sina verksamheter.

Ansök här

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vi ser fram emot din ansökan!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.